joi, 10 iulie 2008

Tu ce carte citesti in metrou?

Pentru ca ma culc devreme am timp sa ma gandesc si sa visez vrute si nevrute. Ideile imi vin mai saltaret cand dorm bine si muuultt asa cum imi doresc. De exemplu, azi noapte am visat ca citeam 2 carti, simultan, la metrou, insa nu-mi aduc aminte ce. Stiu doar ca eram foarte stresata ca urma Unirii 1 si mai aveam 1 capitol dintr-o carte rosie cu coperte lucioase si cartonate.
Imi fac introspectia mai tarziu si va intreb pe voi ce citit la metrou? Ce carti, ce reviste, ce ziare preferate? Ce va face dimineata mai buna si drumul la serviciu in aglomeratie mai agreabil?

Incep eu cu o enumerare a titlurilor pe care le-am vazut zilele trecute in drumul meu spre locul de munca.

Cartea bebelusului- citita de un proaspat (sau viitor ) tatic, frumos, brunet, un pic rock-star
Ghid de shopping- apartine unei domnisoare simpatica si vesela
Lupul de stepa, HESSE- un tanar cu tricou verde f fain
Cum sa fii o lady- o doamna de peste 35 de ani

Ar mai fi, acum imi scapa, promit ca voi face un serial despre carti sau reviste in metrou si apoi un clasament al celor mai citite titluri. Recomand cu mare caldura revista Esquire, revista pentru barbati dar cu un continut editorial excelent care va va tine ocupati cu siguranta 3 zile lucratoare.

7 comentarii:

Anonim spunea...

cineva a facut pentru esq cceva cu metroul numarul acesta. gasit am pe si pe flickr www.flickr.com/photos/vlad_dumitresco
am citit in revista mai mult

delia spunea...

stiu, superb articolul, f bine scris de un foto-reporter!i love this magazine.

Dedi spunea...

si eu stiu articolul. superbe si pozele si articolul. m-a bucurat ca fotografii nu fac doar nuntzi si botezuri. bestial!

A-30-something spunea...

Cititul in metrou, acum in autobuz, asta e activitatea mea preferata: face timpul sa treaca mai repede, ajung la zi cu lecturile si ma abtin de la a-i privi pe cei din jurul meu si de a ma lasa privita. Lectura in metrou e modul meu de a baga capul in nisip si de a fi in lumea mea, chiar si in cea mai mare aglomeratie.

delia spunea...

frumos blog-ul, interesant si te invidiez ca poti calatori atat! cat despre citit, acum ma gandesc ca e totusi trist ca citim pe apucatelea, in mijloace de transport, in loc sa facem din asta un ritual. eu una am ajuns sa citesc pe metrou numai reviste iar acasa, cate o pagina, 2 dintr-o carte.
recomand din tot sufletul ultima carte citita pe mateou: "Anarhie pura", de Woody Allen. ESTE CEA MAI TARE carte citita anul asta.

delia spunea...

metrou..nu mateo:)))) (vedeti, chiar mi-a placut cartea de nu mai sctiu sa scriu corect)

Anonim spunea...

Jean Paul Eslin - Dumnezeu si puterea. Teologie si politica in Occident