marți, 10 martie 2009

Cum era sa raman fara dinti pe scara rulanta

Cred ca asa-mi trebuie daca sunt clontoasa si fitoasa cu lumea care incurca circulatia pe scarile rulante de la metrou. Am avut tupeul sa atrag atentia unui cuplu manelist care stationa neregulamentar, pe partea stanga, incurcandu-mi drumul grabit spre casa. Si mare mi-a fost norocul sa am picioare rapide si sa urc cate 2 trepe odata, ca de nu, m-ar fi "atins" pumnul domnului ofensat si azi nu mai eram cu toti dintii si toti zulufii.
In urma mea s-au auzit urmatoare:

baga-mi-as p.....in capul tau de c......; cine te crezi iodioatooo?? unde p.....mea fugi? stai ca te prind in p.....mea de vaca ordinara; cum ai tupeul sa imi zici mie unde p....mea sa stau????? vacooooo!

11 comentarii:

Anonim spunea...

ha!boul te-a facut vaca.

Anonim spunea...

Hmmm... Mi-a povestit o cunostinta ca a mancat o bataie sora cu moartea de la un astfel de personaj, pentru o faza aproape similara. Si, evident, nu a ajutat-o nimeni, desi au vazut o gramada de oameni ce se intampla.

Anonim spunea...

...Un blog care promoveaza metroul a facut un sondaj in randurile cititorilor sai, punand intrebarea "Ce va scoate din minti cand mergeti cu metroul?". Foarte...

Anonim spunea...

eu n-am facut niciodata acest gest- sa ii atentionez. Cat sunt eu de... tot mi-as lua-o rau de tot.

nu te mai pune la mintea prostului, ca o are odihnita.

rux spunea...

uneori ma mananca limba si ma gandesc sa zic ceva, dar nu am dus niciodata la capat ideea si dupa ce am citit asta... :-s

Anonim spunea...

da, prostul are mintea odihinita, mare adevar. daca il iei cu frumosul, nu stie ce-i aia si reactioneaza violent. se apara. eu de obicei la cei care stau ca ferigile pe stanga scarii le spun pardon si apoi intru direct cu umarul staaang, imi fac loooc, daca ii simt bizoni bine infipti ii si imping putin si apoi zic pardon din nou si merg mai departe. din experienta mea, 70% s-au dat pe stanga dupa ce am trecut de ei. daca comenteaza ceva, le spun scurt: pe dreapta se sta. nu s-a luat nimeni de mine si nu sunt vreun rambo.
numai asa inteleg ferigile. pentru ca ei nu au vazut londra, austria, parisul sau alte locuri civilizate ca sa aiba un exemplu. ei nu stiu altfel decat cum s-au obisnuit. n-au termen de comparatie.

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

de acord cu razvan! idiotii nu stiu ca in Austria de ex, la Viena, ti-o iei la mare arta daca stationezi pe stanga, blocandu-i pe cei grabiti. si nu de la unu', doi, ci de la toata scara... oprobiu public :))- dar nu cu pumnul, anyways, si nici cu pu**! da, neh, mai avem mult pana sa stim sa zicem pe litere c-i-v-i-l-i-z-a-t-i-e... noi mai avem inca manelisti... :((

Delia spunea...

e greu sa le spui ca in alte tari se poate, e greu sa reactionezi calm si binevoitor, e greu sa nu te enervezi, e greu de comunicat cu cei care se cred stapani peste scarile rulante. de la incidentul cu pricina, am mai avut cateva episoade cu priviri foarte urate aruncate peste umar, cu cateva reactii verbale destul de cuminti. le iau pe toate astea ca pe un pas inainte, desi....

Anonim spunea...

pai noi putem sa-i indreptam! daca ii faci o data, apoi altul ii mai face faza inca o data, apoi altul, poate odata vede si ce-a mai ramas din autocolantele alea galbene, poate mai vede si pe altii care stau pe dreapta - si poate isi da seama ca e ceva in neregula. eu nu cred ca fac asta din rautate, ci din nestiinta. sa nu zic prostie.

Anonim spunea...

Ne trebuie martiri care sa le atraga atentia. Tu ai fost una dintre ei. Cu vorba buna nu-i inveti pe-astia niciodata... are dreptate razvan. Daca toata lumea ar face ca tine ar fi mai simplu.
E greu. E tare greu. E Romania.

Costelino spunea...

Eu prefer scarile normale (si acolo e omor si jale, dar macar spatiul de manevra e mai mare). In 90% din cazuri ajung sus (sau jos) inaintea celorlalti. Pe alea rulante circul doar cand ies la plimbare si nu depind de un program fix.
Probabil imbulzeala nu ar mai fi atat de mare pe scari (rulante sau nu), daca metroul ar veni mai des de o data la 10 minute. Cronometrele alea galbene sunt puse doar pentru a-mi aminti cum s-au mai dus 10 minute din viata mea pe un peron infect...