luni, 15 iunie 2009

Hai sa ne intalnim joi, 18 iunie

Pentru toti cei care s-au declarat apti de o intalnire cu metroulgreu, anuntam ziua de joi ca prilej de bauta in cinstea boului dar si a boilor din subteran. In pp va fi dupa ora 18.00 insa revenim cu detalii si locatie. Pe cine contam?

10 comentarii:

Night Elf spunea...

Pai ziceti fratilor. Eu joi pot. Chiar sunt nerabdator.

sarah0815 spunea...

vin! unde?

Delia spunea...

verde cafe, piata gemeni, strada domnita ruxandra.

Night Elf spunea...

roger ;)

Dedi spunea...

cum stam? cine vine pana la urma? azi delia se va chinui sa gaseasca liber la verde cafe. stati cu ochii pe commenturi ca sa ne vedem. haideti sa bem bere si sa facem planuri maretze...sau doar sa bem bere :)

Dedi spunea...

am rezervat la verde cafe pt azi incepand cu ora 18:00.
va asteptam acolo:

http://www.verdecafe.ro/Blog/Blog.html

Night Elf spunea...

Ok Dedi frate, vin si eu, dar ajung pe la 19 - 19.30, sper sa va mai gasesc acolo.

Dedi spunea...

sa traiti! ne vedem la post!

Un calator dezamagit spunea...

adaug aici un comentariu pentr ca nu am gasit alt mod in care sa va impartasesc o descoperire: degeaba sunt eu calator civilizat si arunc plasticul in cosurile pt plastic, hartia la hartie, la Metrou, femeia de serviciu angajata acolo (sau poate toate) goleste cosurile de gunoi in acelasi sac mare. practic se amesteca deseurile menajere cu hartia si plasticul sortat de cei cativa calatori cu bun simt, care se gandesc si la mediul inconjurator.

Chiar alaltaieri a venit o femeie de serviciu langa mine cand aruncam cateva sticle de plastic de apa plata IN COSUL PT PLASTIC si mi le-a pus pe toate in acelasi sac in care transfera deseurile menajere. Incerc sa-i explic ca plasticul se arunca la plastic din motive de protectia mediului, la care tanti ii dadea inainte : NU CONTEAZA, da-le aici, eu le pun PE TOATE LA UN LOC.

cum zicea un afis filosofic- nu mai stiu unde l-am vazut: impotriva omului care face ceva nu stau oamenii care vor sa faca acelasi lucru, sau opusul, ci aceia, mult mai multi, care NU VOR SA (SE) FACA NIMIC.

pana la proba contrarie, eu voi considera ca la metrou au fost amenajate cosurile de gunoi pe categorii de ochii lumii.

Dedi spunea...

calatorule, nu poat decat sa zambesc (ca sa nu ma enervez). am vazut chestia asta din primele zile in care au montat cosurile. am si scris despre boroboatza lor : http://metroulgreu.blogspot.com/2009/03/gunoi-nereciclat-si-nume-noi-pentru.html.
e o mare magarie. m-am simtit exact ca tine. nu ramane decat sa oftam ca de pus intrebari m-am saturat.
oricum, mersi ca ne-ai dat de stire. eu am continui sa le arunc fiecare la locul lor, poate cine stie...:)