miercuri, 25 februarie 2009

topul la metrou

In preajma marilor premii ale cinematografiei avem si noi premiile noastre. S-a incheiat votul lucrurilor care va scot din minti la metrou.
Asadar marele premiu goes to:
1.Nesimtirea - cu 65% din voturile voastre. Asta reflecta, in opinia mea, faptul ca suntem suparati pe noi, intre noi. Nu putem pune degetul pe ceva clar, ne deranjeaza nesimtirea in general , nu doar la metrou. Eu vad in asta un lucru bun. Inteleg ca incepem sa ne "simtim" si sa-i vedem din ce in ce mai clar pe cei ce nu dau doi bani pe omul de langa ei.
Ca sa le dam o palma nesimtitilor, cred ca ar trebui ca noi sa fim foarte simtiti. In felul asta vor ramane in offside, se vor speria si se vor "simti"....poate

locul doi goes to:
2.Muzica pe speaker la telefoane - cu 57%. Dati-mi idei cu ce le putem face oamenilor astia, ca eu nu stiu. Sunt multi, sunt nesimtiti, sunt violenti si cu creier ca un mileu...rarit, gaurit si subtire.

tot pe podium:
3.Cei care scuipa si arunca hartii pe jos - cu 52%. Eu am patit o chestie cand eram copil. Am desfacut un set de baterii in metrou si pt ca nu exista un cos de gunoi in tren, am aruncat plasticul in spatele scaunelor, pe "pervazul" dintre scaun si geam. O femeie m-a vazut, a luat plasticul si mi l-a indesat cu scarba in ghiozdan. Am inmarmurit de rusine! Chiar si acum ma apuca tremuratul. Mi-a dat cea mai violenta lectie. Poate ar trebui sa facem la fel cu boii care se cred la Glina si arunca pe unde le vine.
Mai am o idee: cand il vad pe vreunul ca scuipa, sa ii iau mizeria de jos, sa ii zic ca i-a cazut ceva din gura si sa i-l dau inapoi.

Ultimii clasati:
- cititorii de ziare sportive - cu 4%. Pe mine unul ma enerveaza pt ca nu am la ce trage cu ochiul in ziarele lor. :)
- metroul in general - tot cu 4%. Ma bucur ca a iesit asa. Lumea nu detesta metroul, ci pe calatorii nesimtiti. Asta am vrut sa (imi) demonstrez. Metroul ar trebui pretzuit si folosit la maxim.

Ozzy buna!

4 comentarii:

Anonim spunea...

In Baia Mare, cand vreun bou din fata mea arunca vreun ambalaj pe strada, il luam, il aruncam la cos si incepeam sa vorbesc cu voce tare: Mda, nesimtirea e mare. Era asa de greeeu sa arunce ceva la cosul de gunoi cand era la incredibila distanta de 1 metru de el! Vai, vai!

De cele mai multe ori se intorceau si-mi aruncau priviri ucigatoare. As face asta si aici, dar cred ca nu as scapa asa ieftin. Prin urmare, ma rezum ca uneori sa iau ambalajele care tocmai au fost aruncate si sa le pun in cos.

In ceea ce priveste cartelele folosite, nu pot sa cred cat de tampiti sunt si cum le lasa peste tot!!!!! E o adevarata placere sa le dea drumul in jos, pe scarile rulante. Eu zic ca unii dintre noi nu au evoluat prea mult... Nu stiu ce am putea face cu asa specimene.

Ah, iar in ce priveste statul pe ambele parti pe scara rulanta, m-am gandit la o solutie. Cineva sa stea jos, in partea stanga, cu un bat lung si destul de gros, si de fiecare data cand vrun nesimtit se asaza relaxat pe partea stanga sa-i traga una-n cap :D :D :D

Nu stiu, zau, parca numai romanii nostri se grabesc in halul asta! Dimineata nu cred ca o sa avem veci culoar liber pe partea stanga. Se bulucesc toti catre scarile alea, de parca ar fi the stairway to heaven! Daca tot esti bou-vagon si esti in intarziere, iesi naibii din casa cu 10 min mai repede. Dar nuuu, e mai misto sa te impingi si sa te inghesuiesti cu altii boi pe scarile rulante la metrou.

Oooof!!!!

Anonim spunea...

la mine la serviciu sunt niste cirede de femei care fumeaza langa un cos de gunoi...si arunca tigarile pe jos. cosul este pentru ele ca becul pentru musca, dar nu le da prin capul ala gol ca defapt este pt gunoi. ...si uite asa mai fac un pas catre nebunie.
am incercat si eu sa fac ca tine - sa le iau tigarile de jos si sa le arunc la cos comentand...si ce crezi ca au facut?....nici macar nu mi-au facut loc sa ajung la cos....niste vite.

Anonim spunea...

Salut,
Dedi,daca ai nevoie de mai multi voluntari pentru campania ta sa stii ca sunt dispusa sa ajut cum pot.
Cunosc nesimtirea celor care arunca pe jos, aproape ca am luat bataie pentru ca am comentat. As da orice sa putem schimba ceva in mentalitatea oamenilor (daca le putem spune oameni). Eu inca ma straduiesc sa cred in puterea propriului exemplu, desi am vazut ca nu prea merge, dar macar incerc.
Intotdeauna am zis ca daca fiecare dintre noi (cei cu ceva mai multa minte) ar lua atitudine s-ar mai schimba ceva dar, am auzit comentarii de genul "daca ceilalti fac asa eu de ce sa nu fac?".
Ce sa mai zic? Ma enervez zilnic din cauza animalelor pe langa care trebuie sa traim.
Spor in campanie!!!

GxG spunea...

Foarte tare blog-ul,keep up the god work ;)