luni, 16 februarie 2009

metrorex isi da singur la gioale

Nu v-am povestit ce s-a intamplat la Radio Romania Actualitati. Am intrat in direct cu cineva de la Metrorex cu care ne doream de mult timp sa vorbim. N-am vorbit noi, dar a vorbit moderatoarea emisiunii cu oficialul. Printe altele am retinut ca metrorex este foarte multumit (asta in urma unor inteviuri facute de RRA) de faptul ca majoritatea calatorilor cunosc regulile de calatorie cu metroul si cu scarile rulante. (??????? asta au inteles ei, probabil cei de la metrorex merg cu masina). Si s-au laudat ca ei expun regulile de calatorie peste tot.

Buuun....ia sa vedem ce expune metrorexul ca reguli pt. deja celebrele scari rulante. Rezultatele sunt cel putin interesante. ;)

dupa cum vedeti pasii galbeni de pe trepte s-au sters demuult.


au ramas bucati de stick-ere pe care scrie "NU STATIONATI PE PARTEA DREPTA".


In partea de foarte sus a scarilor apare acest semn. Eu inteleg ca ma sfatuiesc sa tin copii de mana pe partea stanga. Deci, acest logo se contrazice cu stick-erul galben.

si in sfarsit am gasit "reguli ce trebuie respectate la utilizarea scarilor rulante". Un text de vreo 2-3 minute in care nu scrie nimic de fluidizarea traficului pe scari prin lasarea partii stangi libere. Deci iar s-au contrazis....
In cazul asta, ce credeti? Are rost campania noastra sau nu?

3 comentarii:

sarah0815 spunea...

Astia-s imposibili. Ei spun ca totul merge bine. Pe scurt, tara arde si baba se piaptana. Ori, la metrou abia te poti deplasa iar ei sustin ca lumea e chiar civilizata...in subteran:P I-as invita eu pe domniile sale sa ia atitudine, cam in sensul de a face VIZIBILE semnele alea cu care se tot lauda, sa marcheze statiile si indrumatoarele de directie mai sanatos..

Kates spunea...

ce-i drept, regula nr. 10 din "reguli de calatorie cu metroul" spune ca pe scarile rulante se stationeaza numai pe partea dreapta. iar aceste reguli sunt afisate in dreapta fiecarei harti cu magistralele de metrou...care harti se gasesc in fiecare metrou...numai ca nu citeste nimeni regulamentul, nu-i asa? dealtfel, e greu de citit cand stai cu spatele la el pentru ca de-abia incapi in metrou :( nu stiu ce sa zic...daca faceti campania asta, trebuie sa fie una fff puternica si persistenta...asa de persistenta, incat sa se obisnuiasca lumea cu ea atat de mult, incat sa nu mai stie cand a inceput :D trebuie munca, nu gluma...

Anonim spunea...

Cel mai enervant e ca la Universitate, la toate iesirile exista scari de coborare, cand puteau foarte bine sa faca mai multe scari de urcare, ca sa nu mai poata nimeni sa spuna ca e aglomerat si nu se poate sa se stea pe dreapta.
Si mai e o crima pe la 13:20 la Romana, la scara rulanta care vine dinspre linia spre Pipera. Crima!