vineri, 16 ianuarie 2009

Ce va enerveaza in timpul calatoriei cu metroul?

Daca m-ar intreba cineva care ar fi primele 3 lucruri care ma enerveaza in timp ce merg cu metroul as spune raspicat:
1. galagia
2. galagia
3. galagia

Daca m-as mai gandi as spune altfel:
1. galagia
2. nesimtirea
3. aglomeratia

Insa zgomotul provocat de cei care vorbesc tare sau chiar urla ma scoate din sarite. As putea sa trec peste mizerie, impunsaturi sau calcaturi in picioare daca ar fi liniste. Daca toata lumea ar respecta regula conversatiilor pe un ton moderat, chiar in soapta. Discutiile in gura mare sunt pentru mine crima iar vorbitul tare simultan cu plescaitul micului dejun peste calatori este cireasa de pe tort care m-ar impinge sa fac ceva necugetat.
Solutii n-am, in afara de mustrarea peste tonul lor sau privirile ucigase.
Pe voi ce va enerveaza cel mai tare in metrou?
Raspunsurile voastre vor fi colectionate intr-un top al nesimtirii la metrou.

23 comentarii:

Night Elf spunea...

1. Cersetorii
2. Aurolacii
3. Tiganii
4. "Trenul stationeaza 'n' minute!".
5. Desteptii care declanseaza semnalul de alarma din greseala (in 100% din cazuri).

silvia spunea...

1. aglomeratia
2. aia care nu au inteles expresia "stationati pe partea dreapta"
3. stationarea intre statii

sarah0815 spunea...

1. Intarzierea cu care vin trenurile uneori
2. Cei care stau in usa desi nu coboara
3. Franele puse foarte brusc
4. Curentul de aer care te ia pe sus
5. MIROSUL

shadow15 spunea...

1. Miros
2. Nesimtirea unor calatori de a se inghesui intr'un singur loc iar in ala liber n'ai cum sa treci de ei
4. Mai se gaseste cate'un destept sa puna melodii la telefon pe difuzor
5. Paznicii .. care mai mult pazesc aerul si ala urat mirositor
6. Intarzierea metroului uneori cu 11 minute si dupa aia nu au loc toti rinocerii
7. Stationarea in statie

Delia spunea...

notat si parafat. mai asteptam si alte surse de nervi din subteran. intre timp ne gandim si la un sondaj ca sa putem fi obiectivi. multumim pentru raspunsuri, ne-au dat asa un elan incat am recurs si la un lifting pentru metroul nostru:)).

Anonim spunea...

hai ca scriu si eu ca nu rezist. :)

- femeile care nu isi gasesc cartela de metrou in geanta (si blocheaza inutil portile de acces)
- gloata ametzita si dimineata si seara
- cele 10 min de asteptare a metroului
- boii de pe scarile rulante
- s.a.m.d. :)

Anonim spunea...

Pe langa cele spuse, care sunt destul de relevante, as adauga imbecilitatea suporterilor unor echipe de fotbal la intoarcerea de pe la cine stie ce imbecil de meci... groaznic de oribil! :)

Anonim spunea...

daaaa Claudiu. Ai lovit bine! Manca-si-ar fularele! :)

Night Elf spunea...

Aaaaa, si cum de am uitat !?! IDIOTII care arunca pe jos cartelele folosite ! Astia merita bagati cu nasul in cosul de gunoi!

Anonim spunea...

Pai ar fi in primul rand:

1. Cuplurile care isi gasesc sa se pupe cu muuult sunet fix in spatele tau (ma zgaraie pe creier)
2. Durata prea mare intre metrouri
3. Cei ce imbratiseaza bara verticala, astfel incat altii nu se mai pot tine.
4. Franele bruste

O zi buna, si plimbare placuta cu metroul!

George OLTEANU spunea...

Mai este o categorie pe langa cele enumerate mai sus:
- cei care asculta muzica si stau in usa metroului, iar in momentul in care ii intrebi: Coboriti? nu schiteaza nimic, pentru ca sunt acaparati de muzica data la maxim, iar din cauza asta nu se pot concentra la altceva. Probabil sunt setati pe modul nu consumati calorii cand circulati cu metroul, luati-o pe drumul cel mai scurt, stati cat mai aproape de usa!!!!

Anonim spunea...

o chestie ciudata. vad ca pe nimeni nu deranjeaza cititorii de ziare sportive. pe mine ma deranjeaza pt ca nu am ce citi in ziarele lor. na!

Anonim spunea...

saptamana trecuta, un tren care a venit la 14 minute distanta de precedentul (zi de lucru, orele 17,30 = varf!) avea in cabina nu doua, ci 4 personaje: doi driveri, un civil si o.... dama! asta statea pe vine, sub bord, cu spatele la mers si cu fatza spre ceilalti 3. la statia piata muncii, am scos telefonul si am filmat cabina, fufa, ceasul, nr. trenului. cand au remarcat ce fac, driverii au iesit dn cabina - unul mi-a smuls telefonul din mana, celalalt m-a imobilizat, pana au sters imaginile respective. scena din exterior ar trebui sa fi fost captata de camerele de luat de vederi ale statiei. am anuntat cazul ministrului berceanu. ei si...? nu s-a intamplat nimic.

delia spunea...

incredibil! nu as fi crezut ca se poate merge pana asa de departe. din pacate ramanem cu oripilarea, pentru ca forurile superioare au alte treburi.

Anonim spunea...

Ma enerveaza/ "sperie" privirea suparata, ingrijorata, pe care o au aproape toti oamenii

Anonim spunea...

@andrei - frumos spus. :)

Anonim spunea...

Gălăgia? NU
Aglomeraţia? NU
Cerşetorii? NU

Mirosul? DA

Anonim spunea...

cel mai mult ma deranjeaza in mijloacele de transport in comun (din Buc.) mirosul urat, caldura prea mare si de aici lipsa de aer.
chiar daca afara este frig, nu trebuie sa facem focul in tramvai, metrou,etc. Suntem imbracati si veniti de afara. Deschideti geamurile!!!!! si nu mai faceti atata caldura caci si mirosurile se amplifica. Spalati-va cat mai des posibil chiar si hainele.

Anonim spunea...

Anonim, am auzit texte de genul:
" - inchideti dracu' geamul ala ca am facut raze la cap!"
...si cum suntem cu totii intr-o masura sau in alta afectati de Cernobil, avem toti raze la cap...deci, aer proaspat doar la munte, ca in mijloacele de transport nu tinem. :)

hakuna_matata spunea...

Muzica de orice fel ascultata la mobil. I-am abordat pe doi pusti de 17-18 ani imediat ce am urcat in vagon, si pe un ton ferm le-am cerut sa opreasca orice zgomot din telefon si le-am recomandat sa-si ia casti. La primul cuvant de protest i-am explicat politicos, pe un ton si mai ferm (am voce puternica si pot intimida prin ton si nivel, desi am doar 1.66m) ca-si va inghiti telefonul daca va continua. L-a inchis imediat si l-a bagat in buzunar. Toti ceilalti calatori se uitau cat se poate de pasiv, desi suportau de cel putin o statie manelele zbierate ale idotilor. Dupa trei statii tembelul i-a dat drumul din nou si de data asta m-am infipt in fata lui la 10cm si l-am intrebat daca chiar vrea sa-l inghita. Nu mi-era frica de ei, erau de talia mea si puteam face fata la violenta. Abia atunci au inceput si ceilalti calatori sa murmure "opreste bai baiete telefonul, nu auzi ce-ti spune domnul?". Asta e, nu avem curaj sa luam atitudine civica, pentru ca nu avem suport din partea celorlalti, ca de fortele de ordine nici atat. Nici eu nu as fi fost curajos daca vreunul din cei doi avea 1.80m si fata de shmenar de cartier, pentru ca as fi fost victima sigura a atitudinii civice.

Anonim spunea...

hakuna, ai avut curaj! dar e foarte delicata o astfel de rezolvare a situatiilor de genul asta. ce au inteles cretinii manelisti din ce ai facut tu? ca un rocker de inaltimea lor s-a luat de ei in metrou. te vor injura cu patos in gand si vor scuipa cu dispretz in prima statie in care coboara si gata! te-au uitat. data viitoare vor face le fel.

eu tot cred ca se poate sa ii "educam" si altfel: ori le dam exemple ori ii facem de rusine...la rusine raspundem foarte bine...asa am fost crescuti. :)

Delia spunea...

aceeasi chestie aa patit-o si eu acum 2 zile, insa recunosc ca mi-e frica sa zic ceva. desi pot fi fiorosa dc tip sau ma stramb, sunt asa de mica ca dc mi-ar da niste suturi, as spala cu succes toate vagoanele unui singur metrou. mereu ma intreb: ce sa fac? sa zic ceva? si ma limitez numai la priviri ucigatiare si insistente.

Nightcrawler spunea...

Imbecilii care deschid toate geamurile. Se face un curent ingrozitor doar pentru ca baba X are probleme de sanatate dar nu vrea sa ramana acasa asa cum este recomandat ci considera mai ok sa se plimbe si sa imbolnaveasca un metrou intreg pentru ca ea simte ca nu are aer. Si nu ma refer cand e aglomeratie extraordinara ci si cand e complet liber.