luni, 3 noiembrie 2008

Un pic de tease

Cica asa se face la casele mai mari, inaintea unei campanii, miscari, revolte:). Face si noi un teaser si anuntam ca BOUL revine in cateva zile in mica blogosfera.
Sunteti de acord ca BOUL sa ne duca mai departe visele, ideile, dureile si nervii din subteran?
Va place cum arata? Il mai stilizam sau il lasam asa?Ii mai punem coarne? Ne reprezinta?:). Revenim.

6 comentarii:

x spunea...

Este perfect boul asa cum e!
Astept sa il vad pe stickere la metrou:)

Cristina spunea...

Sa imi fie cu iertare, dar mie mi se pare totusi nepotrivit boul pentru campania asta. Intr-adevar, mi se pare ca se incadreaza in trend-ul actual al societatii noastre, unde vecinul care te calca putin peste nervi este 'bou'.

Sloganul pare putin cam deplasat, si ... de ce nu?.. putin badaranesc (nu m-am mai uitat la ei de vreo 6 ani de zile, dar imi suna a 'vacanta mare').
Daca vrem sa-i educam pe ceilalti, chiar si numai sa foloseasca o scara rulanta, hai sa nu le dam direct cu bata in cap. Mie imaginea unui pusti care ii spune prietenului 'bai, esti bou! da-te la o parte!' nu imi surade... mai ales daca pustiul respectiv mi-ar fi copil.

Initiativa e de laudat, chiar m-as implica daca e nevoie, dar, personal, nu mi se pare ca ati ales cea mai potrivita modalitate de comunicare (fara a avea experienta in domeniu)

Dedi spunea...

cristina, ai idee cate campanii de educare sunt acum in legatura cu metroul? ar fi regulile "impuse" de metrorex, ar mai fi imagini pe monitoarele proaspat montate, au mai fost niste mesaje publicitare pe la unirii, etc. cate au ramas in mintea cuiva? cred ca niciunul.
d'aia vrem sa aratam un bou - ca il tine minte lumea. sa isi zica: "vaiii, dar eu nu sunt un bou ca ala din desen. eu nu fac ca el"
si inca ceva...sloganul nu cred ca va include cuvantul bou...:)

ne-ar placea sa vii la arme cu noi.

Night Elf spunea...

Categoric, boul e ok, eventual cu cizme. Expresia "bou incaltat" va capata, pentru prima data in istoria cunoscuta, si o reprezentare grafica. Eu sunt de acord, suna badaraneste, dar, hei, traim in Bucuresti, unde TOTUL e badaranesc. Nu vad de ce ne-am scandaliza. Pentru ca o astfel de campanie sa aibe succes, nu trebuie sa gadile targetul (cetateanul), ci ca-si traga un pumn. Votez pentru, cu cuvantul "bou" inclus in slogan, la loc de cinste!

Delia spunea...

buun, deci deocamdata pareile sunt impartite, dar asa cum a zis si Dedi, sloganul va fi fara bou insa personajul va merge mai departe. e hotarat 70%. bineinteles ca dc feed-back-ul vostru este negativ, ne mai gandit si il putem stilizam sa nu parem badarani. pana una alta, tineti-ne pumnii pt 22 nov. o sa revenim si cu comunicatul pentru ceea ce se va intampla.

Delia spunea...

night el: contam pe tine, ca vad ca esti cu scandalulu:))). blocheaza-ti in calendar 22.11, sambata.