luni, 3 noiembrie 2008

Omor la Victoriei via Dristor 1

Pana azi dimineata n-am stiut care-i starea natiunii subterane de la statiile Dristor. Les deux. Frateeee, am crezut ca mor dar nu ma hotaram de la ce: multime, caldura, transpiratie, bagaje trantite peste picioarele mele, miros de popcorn, vanzatori de ziare pravaliti peste noi. Eram bulversata si nu stiam cui sa ma rog? Boului nostu sau Metrorexului? Nu stiam prin ce chin tre sa treci ca sa ajungi de la Dristor 2 la 1, nu stiam ca poate fi mai rau decat la Unirii. Asta pana am ajuns la Victoriei. Acolo mi-a fost clar ca nu mai am scapare. Si-am stat. Si am stat, doar doar sa treaca puhoiul, dar de unde? Venea altul. De-al naibii, bombardierele soseau in statie cu viteza sunetului, n-ar mai fi intarziat asa cum stiu ele. Asa ca ideea de a sta si de a astepta era proasta. M-am inhaitat cu puhoiul, a durat cam 5 minute sa urc 20 de trepte dar am razbit. Am ajuns la suprafata botzita, trantita si lipita dar am ajuns. Acum, dupa cateva ore de la patanie, nici n-as sti pe cine sa dau vina: puhoi, statii prost construite, metrouri, haine groase, divinitate, soarta?
Am incredere ca BOUL ne va ajuta. Soon.

7 comentarii:

Anonim spunea...

La ce ora se intampla povestea ta?

Delia spunea...

la 8 si un pic.

Anonim spunea...

Intotdeauna statiile cu legatura sunt un cosmar!!!!!! Cand vezi puhoiul venind in statie la Dristor 1 stii ca a venit metroul la Dristor 2 si invers!!! Cu toate ca statia de golire a metroului este Titan ( jumatate din metrou coboara acolo).

Anonim spunea...

Daca tot am dat de voi si subiectul acesta, poate ma ajutati cu o treaba. Cum pot sa-mi dau seama mai usor pe ce parte ancoreaza trenu in dristor. Am tot incercat sa retin becuri, piloni inainte de a incetini :) dar tot nu reusesc.

Delia spunea...

draga mucea....habar nu am! sincer si eu am probleme la dristor, probabil ca niciodata nu vom afla. dar intotdeauna ii las pe ceilalti sa se imbulzeasca spre usa si abia cand ajunge trenul in statie ma dezmneticesc si eu.

Anonim spunea...

mucea, (cat de tare suna id-ul tau :))) ) ai pua o intrebare foarte buna.
m-am chinuit si eu sa fac acelasi lucru, dar pentru ca trec cam rar pe dristor 2 n-am prins nici un capat de atza.

dar m-am gandit d'abia acum...oare nu anunta cu statie inainte peronul? :))))

ar mai fi o posibilitate: sa vezi din ce parte navaleste mirosul de floricele de la dristor din pasaj. :)) - aberez si eu pt ca n-am o explicatie clara. :)

Anonim spunea...

Cand incetineste metroul si merge lenes prin tunel, fi atent in dreapta si stanga la peretii tunelului. Vei vedea pe ori pe stanga ori pe dreapta o armatura mare din grinzi de otel in forma de X. Pe partea aia o sa fie peronul. Nu am mai trecut de mult pe acolo, dar parca asa invatasem lectia.