miercuri, 19 noiembrie 2008

"Nu stationa pe stanga" se AMANA!

Prea mult entuziasm strica. Asa s-a intamplat si in cazul nostru si am decis pe ultima suta de metri ca Evenimentul de Sambata 22 noiembrie, de la Piata unirii 2 se va AMANA.


Ne-am incurcat intre aprobari, birocratie, idei multe si rasfirate, astfel ne-am pus pe noi si pe voi in situatia de a va dezamagi. Se amana pentru ca atunci cand il vom face (nu stim inca data), sa il facem bine. E prima data cand incercam sa facem asa ceva si lipsa de experienta isi spune cuvantul. Multumim pentru cele 223 de semnaturi, pentru ecourile pozitive, pentru sprijin si suturi in fund. Multumim din suflet prietenilor bloggeri care ne-au ajutat fara sa clipeasca si ne-au trimis ecourile departe, in blogosfera. Contam pe sprijinul vostru pentru a putea face cat de curand lectia de educatie pe scari.


Petitia online e bine sa fie semnata in continuare pentru a avea o baza mai solida in obtinerea de aprobari. Noi nu renuntam la lupta, mai mult, suntem curajosi sa intram in hatisul actelor si semnaturilor.


BOUL nostru merge inainte! Va multumim pentru sustinere si ne cerem scuze daca v-am dezamagit.


Daca doriti sa ne sprijiniti in continuare, luati boul de aici si faceti-l desktop, poster, puneti-l pe bloguri, pe telefoane...unde vreti.

12 comentarii:

Rin Tin Tin spunea...

Go subversive, tipariti stickere si lipiti-le pe scarile de metrou:)

Delia spunea...

ne-am gandit sa facem ceva ad-hoc: sa impartim fluturase, sa facem o manifestare guerrila..dar suntem prea naivi si vrem sa incercam, macar, sa respectam regulile. cand vom obosi, atunci vom aplica si alte metode:). multumim de idee!

Night Elf spunea...

Nu cred ca e buna ideea cu fluturasii. O sa fie pe jos numai fluturasi aruncati de nesimtiti.

Delia spunea...

nu facem noi mizerie, stai linistit. in cel mai rau caz vom curata dupa cei mai neatenti. stai sa vina sambata si apoi vom vedea.

neuroni vopsiti spunea...

venim si nooooi :D asteptam vesti noi!

Neuronul Brunet

Dedi spunea...

:)
multumim de sprijin.
speram sa dam vesti SIGURE (de data asta) cat de curand. promitem ca ne vom face temele k-lumea. momentan e bine ca avem timp mai mult sa popularizam evenimentul.
cat de curand vom scrie un post unde vom detalia ce vrem sa facem si vom astepta pareri si sugestii.

neuroni vopsiti spunea...

daca aveti nevoie de ajutor sa stiti ca pot fi foarte convingatoare :)) deja am vorbit cu cateva persoane sa vina si sunt de acord [nu doar de gura mea sper]
"succesuri" in continuare!

Neuronul Brunet

Dedi spunea...

uau! super!
dar CAND sa vina?...ca samabata asta... :(

neuroni vopsiti spunea...

cand se poate :)) cand scapati de problemele legate de "aprobari, birocratie, idei multe si rasfirate"

Neuronul Brunet

Delia spunea...

va asteptam fetelor:)! dam semn cand suntem in regula. multumim.

Blackpanther spunea...

Sper ca nu ati renuntat la idee. Prtobabil ca acum in perioada mai mult decat ocupata de iarna ar enerva si mai multi calatori, dar probabil prin ianuarie nu ar fi oidee chiar asa de rea. Care mai sunt stirile?

Anonim spunea...

sa renuntam? no faching uei ca sa zic asa. nu e vorba de iarna. e vorba de faptul ca se apropie sarbatorile si nu cred ca sta mintea nimanui la campanii acum. cum ai spus si tu, prin ianuarie luam iar hatzurile in mana.

multumum de incurajare!