joi, 16 octombrie 2008

Sigla Metroul greu

Ne-am luat cu raceli, virusi, dureri in gat si tuse magaresca si intre timp am facut planuri pentru campania noastra. Merge incet dar sigur:). Acum ca am invatat cum sa intram in bombardier in mod civilizat si fara impunsaturi necioplite, lansam 2 provocari.

Una este legata de sigla campaniei ce va sa vie. Sigla cu boul, pe care o vedeti de cateva saptamani, a fost creata de Dedi, pe genunchi, in tren, intre Bacau si Bucuresti. La inceput am fost un pic reticenta pentru ca nu inspira seriozitatea si coloana vertebrala cu care v-am obisnuit:) dar mi-am adus aminte ca ce e serios nu prinde mereu iar lucrurile uschite pot fi tinute minte si peste ani.
Va intrebam si pe voi: ce parere aveti despre acest bou deloc subtil, comic, verde si cu ochii beliti la scarile rulante? Este o idee buna sa o includem in campanie? Credeti ca vom obtine sponsorizarile dorite cu un bou anemic?

O a doua provocare se leaga de subiectele abordate si ilustate pana acum. Despre ce credeti ca am mai putea scrie si nu s-a scris? Ce va doare mai mult la metrou si cum credeti ca putem rezolva. Cum am putea scapa de aglomeratie mai bine, in afara metodelor schitate aici?

13 comentarii:

Anonim spunea...

Uitandu-ma la postul lui Eduard de mai jos, cel cu Boul in usa imi dau seama ca este un personaj interesant (ma refer la Bou). Pana la urma nu trebuie sa se simta nimeni jignit, campania voastra se adreseaza oamenilor inteligenti care trebuie sa-si corecteze comportamentul in metrou. Intr-un cuvant: Mergeti cu Boul inainte :)
Trebuie sa recunosc am fost si eu Bou la viata mea...

Dedi spunea...

1. cine e eduard? :))))
2. campania dupa parerea mea ar fi pentru toata lumea. In special pentru cei mai "ignoranti". Cred ca oamenii inteligenti stiu ce au de facut...ei doar se vor amuza. :)

Delia spunea...

stiu ca voi va amuzati acolo dar problema se pune atunci cand vom merge cu sacul la adunat bani. vom primit bani de la sponsori pt Bou??

Anonim spunea...

Eventual niste nutret...:)Taica-meu este gata sa ii dea o capita:)

Miron Marius-Ionut spunea...

SUBWAY RAIN"BOU"

Anonim spunea...

e fain Boul vostru!
pe pajistea gri a metroului un bou verde e PERRRFECT!
la mine a fost love at first sight!... chiar daca nu merg decat cu metroul...greu

"Veni, vidi, vici" va urez!
Maria, Iasi

Delia spunea...

multumimm, cu au fara nutret, incercam sa-l ducem mai departe:))

Anonim spunea...

pff... ce bine ca mi'am amintit. salut.
vreau sa se demareze o initiativa de a pune langa "cosurile" de ziare gratuite, un cosh de ziare gratuite si uzate pentru a face putea strange mai usor hartia in vederea reciclarii.
ce ziceti?

faina ocupatie ti'ai gasi, dedi si delia! va salut!

delia spunea...

:) salut oe, ne bucuram ca treci pe la noi. dar s-a mai gandit cineva la asta, chiar lucreaza la idea asta si o sa transmit ca ai fi interesat si tu sa dai o mana de ajutor, de fapt, o sa ne bagam si noi in asta..dar sa facem odata campania:). hai ca luam leg cu tine. imi place ca sunt oameni de bine si la metrou:).

delia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
delia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

:) super. imi cer scuze ca nu m'am informat asupra ideii, sa vad daca i'a mai venit cuiva.
asa.
si cosuri mici de gunoi in vagoane, si cosuri mici de gunoi pe peroanele statiilor ratb - n'ar avea legatura cu metroul dar pentru chistoacele de tigari fumate ar fi binevenite...
si va urmaresc in continuare, multumesc! :)

Dedi spunea...

super tare oe-itza! esti pe frecventa cu noi! las ca salvam noi lumea.. :)