marți, 28 octombrie 2008

sa ne fie bine - cum sa ne tinem de bare 02

Am patit o chestie pe care trebuie sa o impartasesc. Ma tineam linistit de bara orizontala superioara a vagonului de metrou si deodata era sa urlu din toti rarunchii de durere. Cineva mi-a prins degetul mare intre bara si afisajul cu reclame al manerului. As fi vrut sa bat, sa lovesc cu sete, sa smulg par, sa fac ceva sa ma razbun...dar ce si pe cine? Ca era doar vina mea.

Stateam cu mana pe bara in vecinatatea manerului (cum nu se face). Ca in primul desen.

La o frana a metroului calatoreasa cea mica de langa mine nu s-a tinut bine pe picioare si s-a lasat in voia inertiei pe manerul de sustinere. Acesta s-a rotit ca in desenul 2 si mi-a umplut ochii de lacrimi. As fi eviscerat-o in vazul tuturor, dar m-am abtinut, ca ea, saraca n-avea vina. Defapt tocmai d'aia sunt montate manerele: sa te sprijini de ele in conditii grele.


Ce am invatat?
  • Sa imi stavilesc lacrimile de durere
  • Sa imi stavilesc lacrimile de nervi
  • SA NU IMI TIN NICIODATA MANA IN APROPIEREA MANERELOR DE SUSTINERE.

Sa va tineti bine!


1 comentarii:

Kates spunea...

:)) with all due respect pentru blogul si topicul asta, eu exersez intensiv cum sa ma imi mentin echilibrul fara sa ma tin de nicio bara sau maner. partea interesanta e ca trece timpul mai repede :D cealalta parte: nu incercati cand se sprijina vreun inconstient pe semnalul de alarma cand se afla trenul inca la peron ;)