miercuri, 8 octombrie 2008

Introducing Dan

Am tot vorbit despre campania pe care vrem s-o desfasuram la metrou, v-am cerut ajutorul in schitarea acestei campanii, am primit informatii pretioase de la voi si le-am strans bine pentru sponsori. Insa am uitat sa vi-l prezentam pe Dan Patzelt, cel care ne va ajuta sa materializam aceasta campanie pe scarile rulante. Dan are un ONG, Asociatia pentru Dezvoltatea Urbana, mai simplu ADU si o mie de idei bune. Campania "Eu nu blochez intersectia" este a lui si e doar un exemplu de energie si nervi depusi in lupta cu autoritatile. Intr-un comentariu el a propus sa facem un concurs de desene si schite pe care sa le imprimam pe niste stikere care vor fi lipite pe scarile rulante. Dar deja intram in detalii:). Asadar, ne-am unit puterile, constienti fiind ca nu putem schimba lumea singuri, si am pornit la tranta cu cei care nu stiu sa foloseasca scarile rulante de la Metrou. Campania nu e gata, e pe hartie, din lipsa de timp dar si de bani. Va tinem la curent cu toti pasii pe care ii vom parcurge si mai ales cu momentul in care vom cere bani de la sponsori. Aici veti interveni voi cu servetele, batiste, masaje de relaxare si cuvinte de incurajare. Multumim pentru implicare, sugestii dar si pentru criticile care ne vor duce mai departe elanul civic. Sondajul pentru sloganul campaniei este inca deschis, la fel si sectiunea de comentarii. La fel, nici noi nu vom ezita sa apelam la ajutorul vostru daca o fi nevoie.
Nu uitati, Metroul nu e al nostru, nici al vostru, e al copiilor, copiilor vostri, pentru ei muncim si ne chinuim:)).

3 comentarii:

Anonim spunea...

Spuneti-ne cum va putem ajuta si vom incerca sa o facem.

Vladimir C. spunea...

Chiar am avut impresia ca veti avea o idee interesanta. Statul aiurea pe scarile rulante este problema esentiala in subteran?

Dedi spunea...

salut vladimir! bine ai venit!
intr-adevar scarile rulante nu sunt cea mai mare problema in subteran, dar daca reusim sa "educam" pt inceput calatorii in ideea asta, tot ar fi bine. ai sa vezi ca traficul va fi mult mai usor.
am vazut in paris cat de bine mergea totul datorita acestui amanunt minor-unii stateau pe dreapta si altii "ii dadeau talpa" pe stanga. si la ei e foarta multa lume la metrou, si cu toate ca metrourile vin cam din minut in minut tot e aglomeratie...dar e o aglomeratie "organizata" si asta usureaza mult.

oricum, dupa ce ne iese prima miscare, vom continua cu mult mai multe.