marți, 23 septembrie 2008

De doi lei si douazeci de bani

Cineva a incercat sa ne inveseleasca peretii statiilor de metrou. Admirabil! Mai ales ca este vorba de o expozitie de fotografie care promoveaza Bucurestiul. Au facut deja asta la statia Dristor, iar acum s-au mutat la Victoriei 1. Toate bune si frumoase, pana cand, altcineva face un gest de "doi lei" si fura pozele expuse. Suna a afacere buna: dai 2,20 lei pe cartela si ai bonus poze cu Bucurestiul frumos.
Ce sa le uram celor care au furat pozele?
SA VA CALCE TRAMVAIUL DE IDIOTI!

vizitati macar online expozitia: http://www.orasul.ro/

si coincidenta: la 5 min dupa ce am publicat articolul asta am primit mail de la "pagubiti". iata:

"Hello!Urmăresc cu interes postările voastre de pe metroulgreu.blogspot.com, şi cred că acolo este locul potrivit pentru a aminti un caz strigător la cer....
Să încep cu începutul. Fac parte dintr-o asociaţie numită "Bucureştiul meu drag", cu drag de Bucureşti şi drag de fotografie, care organizează periodic expoziţii cu fotografii din Bucureşti. Două dintre ele, până acum, au fost expuse la staţia de metrou Dristor 2, respectiv Victoriei 1. Fotografiile ar fi trebuit să stea acolo, "la zid", două săptămâni din momentul afişării.Care o fi cauza vandalizării acestor fotografii la nici 48 de ore după ce au apărut pe peron? Cine sunt aceste personaje misterioase care au rupt toate fotografiile şi care au lăsate intacte postere de genul celor care anunţă diferite concerte, copii dispăruţi etc.?Aveţi mai multe detalii pe
www.orasul.ro
. Sunt ore de muncă pierdute, bani pierduţi, frumuseţe pierdută...şi pentru ce? Fotografiile erau acolo ca să "agaţe" priviri, nu să fie "agăţate" de nişte meschini.
:(
-- Diana"

acum imi vine sa injur si mai aprig.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Trist si inutil.

Delia spunea...

nuu, nu inutil. doar trist. tre sa fim optimisti. cristi, capul sus:).

Mutirips spunea...

Din pacate acesti oameni sunt printre noi. Probabil e vorba de oameni care nu apreciaza munca depusa (si crede-ti-ma e munca MULTA, pentru ca e greu sa arati ceva frumos in Bucuresti. Spun asta, pentru ca sunt unul din expozanti.), ori este vorba de cineva care apreciaza prea mult, si incearca sa scoata un profit de pe urma asta.

Dedi spunea...

sa stii ca eu banuiesc si femei de serviciu de la metrou prea zeloase care au crezut ca sunt "postere" lipite de "infractori"....ma rog..
acum ce faceti? le lipiti din nou?

Dia spunea...

aşa vom face! :) (sîc, cui trebuie)

Ramona Gabar spunea...

prost, prost, foarte prost!
dar nu ma mira nimic, in bucuresti limita decentei s-a spulberat in mici gesturi imbecile si brutale.