joi, 3 iulie 2008

seful insumi

Poveste de la Baz:
Acum vreo sapatamana s-a stricat o scara rulanta la pasajul dintre unirii 1 si unirii2. Buluc, claie peste gramda, coate-n burtzi, servietele au jupuit ciorapii lycra ai doamnelor, s-a injurat incet, s-a injurat tare...ce sa mai..ca la nebuni. In tot acest timp 3 voinici angajati ai metrorex lucrau tacticosi la repararea scarii la ora de varf (era vreo 8 -8:30 AM) oprind, desigur, accesul pe ea. Ar fi fost mai simplu sa o lase nemobila, dar sa se poata cobori pana trecea ora de varf. Apoi aveau juma' de zi sa o tot repare.

Normal ca toti calatorii isi varsau obida ba pe ei, pa pe sefi, pa pe primari, cristosi, dumnezei si ziua in care s-au nascut. Asa ca voila dialog:
"- sa-i ia dreacu pe sefii vostrii!!!!"
- n-avem sefi!" zic muncitorii cu superioritate

Completez eu: inseamna ca ii ia direct pe ei, pt ca neavand sefi, ei sunt sefii lor.

Serenity nooow!
Drum usor!

1 comentarii:

Delia spunea...

imi aduc aminte aceea dimineata ca si cum ar fi fost acum 2 minute. a fost una din diminetile cand am injurat si eu cu glas tare, dar pentru ca sunt mica, nu m-a luat nimeni in seama; asa ca m-am gandit sa fiu eu sefa lor ca tot rezolv problemele altora, oare ma angajeaza Metrorexu???
scenariu: ii sun la miezul noptii (cand ma trezesc pt pipi, ca altfel nu ma scol io aiurea), le dau trezirea, le ordon sa traga o fuguta pana la Urinii, sa unga cu ulei de masline rotile si rulantele (whatever) ca dimineata totul sa mearga struna...uns....traficul sa fie fluidizat, oamneii sa lunece usor spre serviciu si toti sa fie senini.
Ce vis frumos!