vineri, 25 iulie 2008

Existam si la metrou!

Am vrut sa fie un jurnal de retete de bunadispozitie dimineata, am vrut sa dam sfaturi si trucuri despre cum sa-ti faci loc prin multime, am vrut sa trezim spiritul civic din fiecare traseist cu metroul, am vrut sa ridicam un semn de exclamatie celor carora nu le pasa de vecinul de calatorie, am vrut sa fie un pamflet la adresa integii institutii (daca se poate numi asa) Metrorex, pe care tot noi o platim, si iata ca AM REUSIT! Blog-ul nostru a insotit de dimineata mii de calatori cititori de COMPACT prin schitele si ponturile lui Dedi . Am fost publicati si arati de bine cu degetul. Suntem constienti ca nu am inventat roata dar mizam pe inspiratie si mult haz si asta recomandam celor care se lupta in fiecare zi in jungla din subteran. Asta da mod de a-ti incepe vacanta! Drum bun si zambiti mereu!

4 comentarii:

Cristi spunea...

Felicitari ! citit articol.bun.la mai multe.promit ca o sa tin cont de sfaturile voastre daca o sa am ocazia sa merg cu "sobolanul".

P.S Concediu relaxant !

ameul spunea...

Cowabunga ! Oamenii vor invatza sa fac surfing la metrou datorita acestui existential blog in materie de fiinte transportate subpamantean.Basul sharpelui care inghite oameni prin peretii burtzii lui si le da drumul pentru ca sunt prea plictisiti si nu au gust, devine din ce in ce mai incintant si mai cotidian pe masura ce blogometrele urla de simpatie pentru creatorii metroului greu.Frankenblog.. it's aliveee!!! it's aliveee, it's aliveee !!!!... am citat din minodora la maxim.Si minodora merge cu trenul din adancuri.Si e la fel de grea ca blogul asta bengos.Bravo.Sunt mandru sa ma numesc @@*(&@$%&& !!!

Delia spunea...

cu multumiri:)! echipa bengoasa.

Dreachiu'mpielitzat spunea...

Felicitari si pe aceasta cale.
Se vede pasiunea si consecventa.
Si dupa parerea mea ceea ce a iesit in evidenta mai presus de toate au fost schitele sfaturilor.
Combinatia de umor si de util este elementul care a atras atentia.
Si aici multumiri echipei.