marți, 8 iulie 2008

"Dracu'mpielitzat" ne-a trimis pe adresa redactiei ceva in casca:

"Apropo de citit in metrou.Tot cu metroul, mi s-a intamplat o chestie leagata de cititul in metrou.De citit nu citeam eu. Astfel de lucruri fac doar cu titlurile ziarelor gratuite. Citea cineva de langa mine. Amandoi in picioare unul langa celalalt, uniti de-o bara. Ascultam muzica la casti si se auzea destul de tare. Sa zicem ca daca ar fi fost liniste se auzea in tot vagonul. Omu' era acolo concentrat cu cartea lui. Eu indiferent, cu muzica mea. Abia a plecat metroul din statie si omul se uita o singura data la mine, isi ia geanta dintre picioare si se duce jumate de vagon mai in fata.Eu unul m-am simtit ofensat.(atunci, acu doar mi-aduc aminte.) In toata galagia din metrou, cu toata miscarea si agitatia de rigoare, pe el il deranja MUZICA MEA! Ma mir ca nu s-a dus la conductor sa dea volumul scartaitului de roti mai incet ca nu poate sa citeasca.

Poate ar trebui sa fie marcajul de metrou in loc de "M" in "B".De la bibilioteca.Va urma... "

-----------

Eu cred ca nu ii placea melodia. Ii trezea amintiri neplacute. :)
Dar ai grija la timpane ca stiu la ce volum asculti tu muzica.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si mie mi s-a intamplat ca o doamna/ dra f preocupata de ora de cultura (a nu se intelege gresit, si eu citesc, mai mult in biblioteca si acasa, ce-i drept) sa se uite f intepat la mine ca vezi bine, ii tin umbra pe carte. insa ea era toata incolacita in jurul barei, iar eu stateam intr-un picior, cu greutate in spate si abia imi ramasese un colt de bara neocupat de ea!
pbma nu e de fapt nici ca nu poate citi, nici ca muzica e tare (desi dubios, mai mult de jumatate din cei care asculta muzica au sunetul atat de tare (ca sa nu vb de calitatea castilor), ca am putea auzi toti. ma intreb daca e pt ei sau pt noi.. pbma e de fapt lupta pt dreptate. dreptate are ea, ca vrea sa fie culta si eu n-o las. sau el, ca asculta muzica si nu se zgaieste nepoliticos ca adolescentele invidioase pe machiajul sau unghiile alteia, si dreptate are si femeia in varsta care se imbulzeste sa intre prima, sa aiba timp sa coboare, deci se aseaza tot prima, cat mai in usa.

suntem inca delicios de tampiti...
NU AM INVATAT CARE SUNT PRIORITATILE! si mai ales ca respectul pt altii e respectul de sine!

Delia spunea...

f tare faza cu delicios de tampiti, cred ca o s-o preluam pentru campanica:). despre restul no comment.